Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Xtreamer Prodigy media streamer biedt 3D video weergave

Geschreven door
Geplaatst op30 juni 2011, 13:43 Categorie3D Accessoires

We krijgen vaak vragen over het gebruik van een mediaspeler om je 3D content in 3D op je 3D TV weer te geven en daarom dachten we dat het wellicht interessant was om dit product eens uit te lichten. De Xtreamer Prodigy mediaspeler met 3D ondersteuning.

Deze mediaspeler kan via de HDMI 1.4 uitgang eenvoudig alle soorten 3D bestanden rechtstreeks naar je TV doorsturen en doet dit voor een aantrekkelijk bedrag van 149,00 euro. Verdere specificaties zijn een Realtek 1186 750MHz processor, Gigabit Ethernet, Wifi connectiviteit, Android besturing, USB 3.0 aansluitingen, 512 MB werkgeheugen, een card reader, ondersteuningen voor HD audioformaten, en ondersteuning voor een HDD tot 3TB. Kortom, de perfecte oplossing wanneer je 3D films digitaal hebt liggen maar ze niet op je TV krijgt. De Xtreamer Prodigy zal vanaf september leverbaar zijn en de eerste kopers krijgen er een gratis mini keyboard bij. Bekijk de productwebsite voor meer informatie.

  • Delen:

Reacties

  1. PINI
    02 maart, 2015 om 13:13

    WAAR IS DE Xtreamer Prodigy 4k Ultra HD media player TE KOOP.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.