Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Video: Westinghouse komt met haar eerste 3D TV’s

Geschreven door
Geplaatst op23 juni 2011, 14:23 Categorie3D lcd

Westinghouse is een merk dat we in Nederland (nog) niet kennen, maar in de VS heeft de fabrikant al een aardige reputatie. Het lijkt erop dat nu de tijd is aangebroken dat ook de kleinere fabrikanten de overstap naar 3D moeten maken en Westinghouse heeft deze week dan ook haar eerste 3D TV modellen gepresenteerd.

De fabrikant komt met twee modellen; een 46 inch 3D TV en een 47 inch 3D TV. Beide TV’s maken gebruik van de passieve 3D technologie die we ook terugzien in de Cinema 3D TV’s van LG. Je krijgt vier 3D brillen meegeleverd bij aankoop en daarnaast krijg je toegang tot diverse Smart TV functionaliteiten zoals Video on Demand diensten en applicaties. Verdere specificaties zijn een 120Hz beeldtechniek, LED achtergrondverlichting en een Yamaha audiochip. Bekijk na de break een hands-on video met de Westinghouse 3D TV’s.

De prijs voor het 47 inch model zal rond de 1.100 dollar gaan liggen.

Bron: Engadget

  • Delen:

Reacties

  1. Wil
    17 oktober, 2016 om 16:31

    Ik heb de D8000 65 inch ik heb nog nooit een betere Tv gehad. Kwa internet moet je je eigen provider instellen en Samsung website. Alles werkt super. Ik ben heel tevreden als ik weer een tv ga kopen wordt het gegarandeerd weer een Samsung.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.