Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Video: Sharp lanceert Aquos 3D TV serie met THX en spraakherkenning

Geschreven door
Geplaatst op15 juni 2011, 16:28 Categorie3D lcd

Sharp heeft vandaag in Japan haar nieuwste Aquos L serie gelanceerd met onder andere LED achtergrondverlichting, 3D weergave en THX certificering. Een van kleine, maar zeker interessante, features van de nieuwe modellen is spraakherkenning.

Met spraakherkenningsfunctie kun je via een smartphone gemakkelijk met je stem de functies van de TV bedienen. Zo kun je het volume wijzigen, van kanaal veranderen of een andere input kiezen. Daarnaast introduceert Sharp ook Smart Familink waarmee je draadloos data uit kunt wisselen tussen je smartphone, tablet en TV. De Smart Familink functie is compatibel met MP4/3gp, JPEG, 3D MPO en MP3 bestanden. Later moet deze functie ook op de Blu-ray spelers van het merk verschijnen. Verdere specificaties van de L series zijn een contrast ratio van 7.000.000:1, een 240Hz beeldtechniek, USB opnamen en acht geïntegreerde speakers. Bekijk na de break een video van de Aquos L 3D TV serie.

Sharp Aquos 3D TV met spraakherkenning

Sharp Aquos 3D TV

De modellen verschijnen in eerste instantie in Japan voor een omgerekende prijs vanaf 1.900 euro voor een 40 inch variant. De grootste variant, 60 inch, zal te koop zijn voor omgerekend 3.900 euro. Of deze serie ooit de oversteek naar Europa zal maken is niet bekend.

Bron: Akihabara News

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.