Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Video: Hands-on met de B&O BeoVision 4-85 3D TV

Geschreven door
Geplaatst op19 juni 2011, 20:12 Categorie3D tv's

Bang & Olufsen heeft recentelijk haar eerste high-end plasma TV met 3D weergave gelanceerd, de BeoVision 4-85. Deze 85 inch plasma TV gaat de grootste 3D TV op de consumentenmarkt zijn en moet een hoge kwaliteit bieden in design, 2D weergave, 3D weergave en audio. FlatpanelsHD heeft een eerste hands-on ervaring gekregen met de BeoVision 4-85.

De TV maakt gebruik van de plasma techniek van Panasonic en is dan ook gebaseerd op een Panasonic plasma panel. B&O heeft zelf alle andere technieken voor de TV en audio ontwikkeld. Zo zijn de beeldprocessors en de VisionClear technologie van de fabrikant zelf. B&O wil de hoogst mogelijke kwaliteit bieden in zowel 2D als 3D modus en de actieve 3D techniek was hiervoor volgens het merk de beste keuze. Een interessante feature van de BeoVision 4-85 is dat er een voet bijgeleverd kan worden die de TV van de grond af tilt en het in jouw favoriete positie en hoek plaatst. Het is een volledige geautomatiseerd proces wat je met de afstandsbediening in kunt stellen. Bekijk na de break een video van de BeoVision 4-85 3D TV en lees de ervaringen van FlatpanelsHD.

Video B&O BeoVision 4-85 3D TV

Volgens de website levert de BeoVision 4-85 een buitengewoon goede 2D ervaring zoals we van B&O gewend zijn, maar de 3D beelden waren nog veel overweldigender. De 3D ervaring is zeer intens en realistisch. Vooral de IMAX demonstratiefilms waren overtuigend. De diepte was overweldigend en objecten kwamen zelfs zo dichtbij vanuit het scherm dat het voelde alsof ze in de kamer waren. Natuurlijk werkt de grootte van het scherm nogal in het voordeel van het 3D effect. Ook de zwart waarden zijn zeer diep en zorgen voor een natuurgetrouwe weergave van kleuren. Volgens FlatpanelsHD is de Beovision 4-85 de beste 3D TV die zij ooit gezien hebben.

De TV zal verkocht gaan worden voor 50.350 euro. Daarnaast kun je de vloerstandaard los aanschaffen voor 16.520 euro en een wallmount voor 990 euro. De 3D brillen zijn los te koop voor 140 euro.

  • Delen:

Reacties

  1. Joeri
    20 juni, 2011 om 10:18

    Nog even sparen dus.. 😉

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.