Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Michael Bay: Ga de nieuwe Transformers film in 3D bekijken

Geschreven door
Geplaatst op27 juni 2011, 18:37 Categorie3D Films

Of 3D nu de toekomst gaat worden of niet, de grote namen achter de films in Hollywood als James Cameron en Steven Spielberg zijn overtuigd van het succes van 3D. Mede dankzij hen werd Michael Bay overtuigd om zijn nieuwe Transformers film, Transformers: Dark of the Moon, in 3D te draaien.

Bay heeft op zijn blog aangegeven blij dat zijn dat hij deze keuze gemaakt heeft en wil iedereen vragen naar de film te komen kijken in 3D. Volgens Bay bevat de film een aantal van de technisch meest uitdagende scenes die ooit gedraaid zijn, en dan ook nog in 3D. Hij benadrukt dat alles gedraaid is met 3D als uitgangspunt en niet achteraf erin gemonteerd is. Ook geeft Bay aan dat hij en zijn crew verschillende nieuwe technieken uitgevonden hebben om 3D scherper, helderder en contrastrijker te maken.

Transformers: Dark of the Moon wordt deze zomer in de bioscopen verwacht. Zorg wel dat je jouw Transformers 3D bril bij hebt!

  • Delen:

Reacties

  1. D.Teeninga
    01 juli, 2011 om 10:02

    Ik heb deze film gisteravond gezien en ik moest zeggen dat de veel echt fantastisch is in 3D. Verwacht niet al te veel beelden die echt letterlijk voor je neus knallen, maar juist prachtige 3D effect, vooral de diepte, etc. is fantastisch. Kortom wederom een goede transformers film en ditmaal in 3D

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.