Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

LG introduceert DM50D Cinema 3D monitor

Geschreven door
Geplaatst op28 juni 2011, 12:16 Categorie3D lcd

LG heeft vandaag een nieuwe 3D monitor geïntroduceerd in de vorm van de DM50D. Deze monitor maakt gebruik van de passieve 3D techniek, welke door LG omgedoopt is tot Cinema 3D. De monitor moet volgens LG flikker-vrij zijn en heldere beelden geven, exact zoals we kennen van de Cinema 3D TV’s. De DM50D moet perfect zijn voor 3D gaming en het bekijken van films.

De vloeiende 3D beelden, het ontbreken van flikkering en nagenoeg geen crosstalk problemen moeten samen zorgen voor een optimale 3D ervaring zonder vormen van duizeligheid of hoofdpijn. Zoals LG ook aangeeft voor haar cinema 3D TV’s geeft de Cinema 3D techniek en comfortabelere 3D ervaring dan de actieve 3D techniek. De 3D brillen zijn zeer licht, uitwisselbaar tussen andere Cinema 3D apparatuur van LG en ook beschikbaar als clip-on modellen voor brildragers. De DM50D monitor beschikt over 2D naar 3D conversie, een DTV tuner, Full HD weergave, MPEG 4 ondersteuning, Real Surround Sound, een direct USB aansluiting met Quick View, en HDMI.

Begin juli moet de DM50D monitor in Europa beschikbaar zijn. Over de prijs is nog niks bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.