De top 10 3D Blu-ray films die je moet hebben

22 juni 2011 2 Minuten 31 Reacties
3D-Blu-Ray

Als je een 3D TV hebt dan ben je natuurlijk ook naarstig op zoek naar 3D content. Vorig jaar kwam het aantal 3D Blu-ray films traag opgang, maar dit jaar lijkt er wat vaart achter te zitten. Zowel de 3D TV fabrikanten als de filmstudio's willen 3D laten slagen en proberen nu zoveel mogelijk 3D films uit te brengen.

De schappen zouden nog voller kunnen, maar 3D films winnen aan oppervlak in de winkels. Welke 3D Blu-ray films heb jij zoal thuis liggen? Wij hebben na de break een overzicht gemaakt van de 10 3D Blu-ray films die jij zou moeten hebben als je een echte 3D fan bent. Laat onderaan het bericht weten of deze top 10 bij jou thuis aanwezig is, of wellicht heb je een totaal ander idee over de top 10. Mocht beiden niet het geval zijn dan zit er maar één ding op; snel naar de winkel en echt van je 3D TV gaan genieten.

10. Bolt (Walt Disney Home Entertainment)

9. Step Up 3D (Universal Pictures)

8. Dispicable Me (Walt Disney Home Entertainment)

7. A Christmas Carol (Walt Disney Home Entertainment)

6. Cloudy With a Chance of Meatballs (Sony Pictures Home Entertainment)

5. Toy Story 3 (Walt Disney Home Entertainment)

4. Alice in Wonderland (Walt Disney Home Entertainment)

3. Resident Evil: Afterlife (Sony Pictures Home Entertainment)

2. Avatar (20th Century Fox Home Entertainment)

1. TRON: Legacy 3D Blu-ray (Walt Disney Home Entertainment)

Zoals je ziet vind je veel animatiefilms in de top 10 terug. Deze films geven tot nu toe toch de beste 3D ervaring. Ook is het goedkoper voor filmstudio’s om een animatiefilm in 3D te maken dan een hele real-life film in 3D op te nemen en te bewerken. We hebben overigens wel de voorkeur gegeven aan films die ook echt in 3D opgenomen/gemaakt zijn. Er zijn films uitgebracht die in het postproductie proces naar 3D omgezet zijn, maar dit zie je helaas te vaak goed terug in het eindresultaat. Naar onze mening moet een film met het doel van 3D in gedachten gedraaid zijn om een optimale 3D ervaring te kunnen geven.

3D Blu-ray films kopen

Bovenstaande 3D Blu-ray films kun je onder andere kopen bij; FreeRecordShop Bol.com Wehkamp Wat vind jij van deze top 10? Wat moet er uit en wat moet er in?

Reacties (31)