Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Cello introduceert budget 3D TV series

Geschreven door
Geplaatst op16 juni 2011, 22:16 Categorie3D lcd

3D TV’s hoeven helemaal niet duur te zijn als het aan de Britse TV fabrikant Cello ligt. Voor een 47 inch 3D TV betaal je bij Cello dan ook maar 716,00 euro (629 GBP) en voor een 42 inch 3D TV zelfs maar 569,00 euro (499 GBP). Hier krijg je dan een standaard 3D LCD TV voor zonder toeters en bellen.

De Cello 3D TV’s maken gebruik van de passieve 3D techniek met goedkope en lichte brillen, waarvan er vier stuks bij aankoop meegeleverd worden. De passieve 3D panelen zijn geproduceerd door LG die ze ook in haar eigen passieve Cinema 3D TV’s gebruikt. Volgens Cello wordt 3D steeds populairder en willen ook mensen met een beperkt budget de keuze hebben om voor 3D te gaan. Je krijgt voor dit geld dan ook geen extra features als internet connectiviteit en 2D naar 3D conversie, maar gewoon een degelijke 3D TV met de standaard uitrusting waaronder twee HDMI aansluitingen, Full HD resolutie, en een USB poort.

De twee 3D TV modellen moet komende zomer op de markt in de UK verschijnen. Helaas heeft de fabrikant nog geen plannen om ook over de grenzen te kijken.

Bron: 3Dradar

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.