Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

3D TV Forum gelanceerd!

Geschreven door
Geplaatst op13 juni 2011, 18:47 Categorie3D Accessoires

We hebben er lang op moeten wachten met z’n allen, maar nu hebben we dan echt een heus 3D TV Forum! Het werd ons wat teveel om elke keer overal wat vragen te moeten beantwoorden en daarom is er nu één centrale plek waar we elkaar kunnen helpen met vragen over 3D producten en ervaringen kunnen uitwisselen.

Neem gelijk een kijkje in het 3D TV Forum en deel je vragen, opmerkingen of ervaringen. Vergeet niet jezelf gelijk te registreren en even voor te stellen op het forum. Op deze manier moeten we elkaar op een positieve manier kunnen helpen en wordt het een interessante ontmoetingsplaats voor (toekomstige) 3D liefhebbers. Het forum is vandaag gelanceerd, dus kom je nog kinderziektes tegen dan horen wij het graag natuurlijk. Alvast veel plezier en we zien je graag terug op het 3D TV Forum!

 • Delen:

Gerelateerde berichten

Reacties

 1. moederjeanne
  27 november, 2012 om 20:04

  Beste ,

  ik heb onlangs een 3d televisie gekocht nu heb ik de volgende vraag
  ik heb geen bley ray speler , ik heb een 3 d film afgehaald
  kan ik deze nu op een eenvoudige manier afspelen op mijn 3 d tv of heb ik dat een bley ray speler nodig ?

  alvast bedankt voor dei nfo

  • Martijn Chel
   27 november, 2012 om 20:14

   Je hebt echt een Blu-ray speler nodig, een met 3D ondersteuning.

 2. willy
  03 september, 2011 om 19:07

  waar kan ik een keyboard voor mijn tv kopen model UE55D7000LS

 3. May
  05 juli, 2011 om 9:43

  Hoi.
  Mijn vraag is wij hebben een samsung ue 40d6500 gekocht met twee samsung brillen. Maar welke goedkope brillen kan ik hier nog bij kopen? Groetjes May

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.