Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

YouTube biedt nu Nvidia 3D Vision video streaming

Geschreven door
Geplaatst op26 mei 2011, 19:18 Categorie3D Accessoires

Er komt een einde aan het tekort aan 3D content, althans gedeeltelijk. Vanaf nu is het mogelijk om ook stereoscopische 3D content te bekijken op YouTube. Tot op heden kon dit al via ouderwetse technieken, maar nu is het mogelijk met gebruik van de Nvidia 3D Vision Kit.

Beiden bedrijven hebben dit vandaag aangekondigd en geven als reden voor de samenwerking dat er steeds meer 3D camcorders op de markt komen. Om de 3D content te bekijken heb je een computer nodig die compatibel is met Nvidia 3D Vision, een 3D Vision Kit en de meest recente versie van de FireFox browser. Op de website van YouTube kun je kiezen welke soort brillen je gebruikt en welke 3D techniek je beeldscherm ondersteunt.
vergelijk

Bekijk ons 2011 3D TV overzicht voor alle directe links
naar de beste 3D TV’s van 2011

Bekijk ons 3D TV kopen overzicht voor links naar alle
winkels waar je 3D apparatuur kunt kopen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.