Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

‘Xbox 360 krijgt 3D update’

Geschreven door
Geplaatst op24 mei 2011, 15:11 Categorie3D Gaming

De Sony PlayStation 3 kan al bijna een jaar 3D games en 3D films weergeven waar de Xbox 360 van Microsoft achterblijft in 2D weergave. Toch lijkt hier snel verandering in te komen met een 3D update voor de Xbox 360. Volgens bronnen van Eurogamer zal Microsoft dit nieuws tijdens de E3 gamebeurs bekendmaken.

Eerder werd al bekend dat de Xbox technisch gezien in staat is om 3D beelden weer te geven, net als de PS3, maar nu wordt de 3D weergave functionaliteit dan ook eindelijk doorgevoerd. Volgens de bronnen zou de Xbox in staat zijn 720p 3D weergave af te leveren, dezelfde kwaliteit als de PlayStation 3. Via een firmware update zal daarnaast aan de meeste eisen van de HDMI 1.4 specificatie, vereist voor 3D weergave, voldaan worden. Wel kunnen alleen gebruikers die een met HDMI uitgeruste Xbox hebben 3D weergeven.

De Xbox kon tot nu toe alleen passieve 3D beelden weergeven waarvoor minder rekenkracht vereist is en waarvan de kwaliteit minder is.


vergelijk

Bekijk ons 2011 3D TV overzicht voor alle directe links
naar de beste 3D TV’s van 2011

Bekijk ons 3D TV kopen overzicht voor links naar alle
winkels waar je 3D apparatuur kunt kopen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.