Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Video: Michael Bay en James Cameron in gesprek over 3D films

Geschreven door
Geplaatst op29 mei 2011, 13:55 Categorie3D Films

De nieuwe film van Michael Bay, Transformers: Dark of the Moon, is de eerste film die de regisseur in 3D gedraaid heeft en verschijnt deze zomer in de bioscopen. Bay is met James Cameron, regisseur van de kaskraker Avatar in gesprek gegaan over het draaien van 3D films en de 3D techniek.

Bay praat over de uitdagingen die filmen in 3D met zich meebrachten en hoe de technologie die uitgedacht is door James Cameron voor Avatar het verder ontwikkeld is. Het maken van de derde Transformers film heeft 30 miljoen dollar extra gekost, puur door het feit dat alles in 3D gedraaid werd. Het is een interessant gesprek om de 3D ervaringen en technieken achter de schermen eens te leren kennen. Of Transformers: Dark of the Moon een groot 3D succes gaat zijn moeten we nog afwachten. Bekijk het gesprek na de break.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.