Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Video: ASUS lanceert eerste bril-vrije 3D tablet

Geschreven door
Geplaatst op30 mei 2011, 21:09 Categorie3D Gaming

3D is al lang niet meer iets dat alleen op TV’s en Blu-ray spelers verschijnt. Steeds meer producten – vaak gadgets – beschikken over 3D weergave en/of 3D opnamen. Zo hebben we al menig 3D laptop en 3D camera gelanceerd zien worden en LG heeft recentelijk zelfs de eerste 3D tablet gelanceerd. Toch is er vandaag een product gepresenteerd wat weer net wat nieuws met zich meebrengt.

ASUS heeft tijdens de Computex 2011 beurs de eerste tablet gelanceerd waarmee je zonder het gebruik van een 3D bril 3D content kunt bekijken. De LG Optimus Pad heeft hier nog wel een bril voor nodig. De ASUS Eee Pad MeMO 3D is een 7 inch tablet met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels. De tablet draait op het Android Honeycomb besturingssysteem en kan naast met de vingers ook gebruikt worden met een stylus. Bekijk een video van de MeMO 3D na de break.

Video ASUS Eee Pad MeMO 3D

De MeMO 3D wordt geleverd met een kleine Bluetooth headset waarmee je telefoongesprekken kunt voeren en muziek kunt luisteren.

Voor meer informatie over de ASUS Eee Pad MeMO 3D en andere (3D) tablets kun je terecht op tabletsmagazine.nl

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.