Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Sport 1 zendt UEFA Champions League finale in 3D uit

Geschreven door
Geplaatst op23 mei 2011, 15:08 Categorie3D uitzendingen

Voor diegenen die al een 3D TV hebben, voorzien zijn van het HDTV pakket van UPC of Ziggo, en een Sport 1 abonnement hebben is er goed nieuws; de zender zal de finale van de UEFA Champions League tussen FC Barcelona en Manchester United live in 3D uitzenden. De wedstrijd vindt plaats op zaterdag 28 mei om 20.45.

Bij UPC kun je de 3D uitzending bekijken op kanaal 14 en bij Ziggo op kanaal 15. Naast de 3D uitzending wordt de finale vanzelfsprekend ook in 2D (HD) uitgezonden door Sport 1, dus ook kijkers zonder 3D TV kunnen van de wedstrijd genieten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.