Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Philips lanceert 7000 3D Smart TV serie in de vorm van de PFL7606

Geschreven door
Geplaatst op9 mei 2011, 12:00 Categorie3D lcd

Philips heeft vandaag haar nieuwe 7000 Smart LED TV serie met 3D weergave voor Nederland gelanceerd. De modellen in de serie zijn voorzien van een dun en eigentijds design en zijn gemaakt van authentieke materialen. Philips heeft haar eigen smart TV platform en haar Easy 3D techniek geïntegreerd.

Met de interactieve Smart TV mediaportaal voor online content is het mogelijk om muziek, foto’s en video’s te streamen vanaf tablet pc, smartphone of laptop. Ook kunnen programma’s of films naar behoefte worden opgeslagen op de harddisk. Smart TV van Philips is gebaseerd op vier pijlers: SimplyShare, Control, Net TV en Program en geeft eenvoudig toegang tot een hele reeks online applicaties. Zo beschik Philips’ Smart TV over video-on-demand diensten en social media integratie. Daarnaast kan de TV bediend worden vanaf een smartphone of tablet pc.

Easy 3D

De nieuwe 7000 serie van Philips maakt gebruik van de passieve Easy 3D techniek, wat moet zorgen voor een lage crosstalk en een comfortabele kijkervaring. Met behulp van een lichte passieve 3D bril, gekoppeld aan het 3D gepolariseerde scherm, zorgt Easy 3D volgens Philips voor een realistische 3D beleving voor het hele gezin, voor een aantrekkelijke prijs.

Beeldtechnieken

De TV serie beschikt over full HD LED, 100Hz, een responstijd van 2ms en krachtige Pixel Precise HD beeldverwerkingsmotor om overtuigende, scherpe en vlotte beelden te garanderen. De led TVs uit de 7000 serie beschikken bovendien over de tweezijdige Ambilight Spectra 2 technologie. Het scherm wordt als het ware verbreedt, wat in een nog meeslependere kijkbeleving resulteert.

Audiotechnieken

De 7000 serie maakt gebruik van een geïntegreerde Clear Sound technologie. Dit onzichtbare geluidssysteem met twee voorluidsprekers en twee achterwoofers zorgt ervoor dat elk woord duidelijk gehoord wordt. Het vermogen van 20 W RMS en Incredible Sound versterken het surroundgeluid dat met een nog groter diepte- en breedtebereik de hele kamer vult.

Philips 2011 3D TV series

Bekijk hier de complete 2011 3D TV line-up van Philips.

Philips PFL7606 3D Smart TV serie kopen

Kijk in ons 3D TV kopen overzicht waar je de Philips 3D TV’s kunt kopen.
vergelijk

Bekijk ons 2011 3D TV overzicht voor alle directe links
naar de beste 3D TV’s van 2011

Bekijk ons 3D TV kopen overzicht voor links naar alle
winkels waar je 3D apparatuur kunt kopen

 • Delen:

Reacties

 1. Adrian
  09 mei, 2011 om 12:12

  “Kijk in ons 3D TV kopen overzicht waar je de Philips 3D TV’s kunt kopen.”

  In het overzicht zie ik Philips er niet bij staan, klopt dit?

  • Martijn
   09 mei, 2011 om 12:16

   Er staat ook niet letterlijk dat we specifieke links naar deze TV’s hebben 🙂 in het overzicht vind je onderaan (verder scrollen) wel alle winkels terug waar je Philips TV’s kunt kopen. De nieuwe series zijn nog niet beschikbaar, maar kunnen we hopelijk snel toevoegen. Bovendien staat Philips wel bij de lijst met winkels (eigen online shop)

   • Adrian
    09 mei, 2011 om 12:18

    Helder!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.