Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Johnny Depp, ster in de nieuwe 3D Pirates film, ziet geen 3D!

Geschreven door
Geplaatst op7 mei 2011, 17:52 Categorie3D Films

Het is misschien wat flauw maar het toont wel dat iedereen er last van kan hebben, zelfs diegenen die die mooie 3D content voor ons maken. Johnny Depp, de ster in de nieuwe 3D Pirates film On Stranger Tides, kan namelijk helemaal geen 3D zien. De acteur maakt deel uit van een klein aantal mensen die de 3D effecten in films niet kunnen verwerken.

Depp zal naar alle waarschijnlijkheid ook de wereldwijde première van de nieuwe Pirates film, welke morgen plaatsvindt, aan zich voorbij laten gaan. Jammer, aangezien het filmen in 3D, met meerdere camera’s, zeer lastig is voor acteurs en crew. Wij zijn benieuwd; Wie ziet er nog meer geen 3D?

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.