Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Eurosport brengt Roland Garros in 3D naar UPC kijkers

Geschreven door
Geplaatst op31 mei 2011, 21:18 Categorie3D uitzendingen

Eerder deze maand berichtten we al dat Roland Garros door Eurosport in 3D uitgezonden zou worden in heel Europa, alleen was voor de Benelux nog niet duidelijk waar dit op TV zou verschijnen. Eurosport heeft vandaag bekend gemaakt de halve finales en finales van het tennistoernooi bij UPC uit te zenden.

Op kanaal 14 kunnen kijkers van UPC de twee halve finales bij de mannen, de twee halve finales bij de vrouwen en de finales bij de mannen en vrouwen rechtstreeks in 3D bekijken. Vorig jaar was het alleen mogelijk om het toernooi in 3D bij Panasonic verkooppunten te bekijken. UPC en Eurosport willen met deze stap een bijdrage leveren aan de groei van 3D TV in Nederland. Om de 3D TV uitzending te kunnen zien heb je vanzelfsprekend een 3D TV nodig en een UPC HD abonnement.

 

De 3D-programmering

• do. 2 juni vanaf 14:00 uur de twee halve finales bij de vrouwen
• vr. 3 juni vanaf 14:00 uur de twee halve finales bij de mannen
• za. 4 juni vanaf 14:45 uur de finale bij de vrouwen
• zo. 5 juni vanaf 15:00 uur de finale bij de mannen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.