Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Eerste 3D voetbalwedstrijd op een bril-vrije 3D TV in Engelse pub

Geschreven door
Geplaatst op13 mei 2011, 13:20 Categorie3D lcd

Het is in de UK al langer mogelijk om in 3D naar sportwedstrijden te kijken in de kroeg op de hoek maar daar had je tot nu toe altijd een 3D bril voor nodig. In de meeste kroegen werd een passieve 3D TV van LG geplaatst en konden alle bezoekers van een 3D wedstrijd genieten met een goedkope 3D bril. De Engelse pub-keten Walkabout gaat hier verandering in brengen met UK’s eerste 3D TV zonder bril in een kroeg.

De vlaggenschip bar van Walkabout in Londen wordt voor de finale van de UEFA Champions League op 28 mei voorzien van een autostereoscopische 3D TV van iPONT International. Volgens de manager van Walkabout gelooft in een nog indrukwekkendere ervaring voor de bezoeker aangezien je ze niet meer hoeft te vragen een bril op te zetten.

iPONT International zegt autostereoscopische 3D TV’s te maken die geen last hebben van ghosting of crosstalk en die perfect te bekijken zijn in daglicht. De kijkhoek zou 120 graden bedragen en via de iPONT 3D TV Box kan live 3D content direct naar de TV gestreamd worden. Wij vragen ons alleen af hoeveel zogenaamde ‘sweet spots‘ deze TV heeft waar vanuit het 3D effect optimaal is. Voor een kroeg moeten dit er toch minimaal een paar honderd zijn..

Bron: HCC

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.