Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

De beste manier om 3D TV’s te adverteren; in 3D

Geschreven door
Geplaatst op21 mei 2011, 15:50 Categorie3D Accessoires

Ze staan dagelijks in alle boekjes van de elektronicawinkels; 3D TV’s. Elke winkel heeft ze staan en probeert jou als consument te overtuigen om ze ook in de desbetreffende winkel te kopen. Wat kun je dan nog doen om de aandacht van de consument echt te trekken? Adverteer je 3D TV producten in 3D!

We kregen in Grosseto, Italië een leuke reclamefolder van de winkelketen Euronics binnen waarin twee rood/blauwe(cyaan) 3D brillen verstopt zaten. Alle producten in de folder zijn in de ouderwetse 3D techniek weergegeven waardoor ze ‘uit de folder lijken te springen’ wanneer je de bril opzet. Dat noem ik nou nog eens een effectieve manier om je producten te adverteren. Het levert in ieder geval aandacht op en de hele familie wil graag even alle producten bekijken in 3D. Meer afbeeldingen na de break.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.