Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Bang & Olufsen’s nieuwe 3D TV gaat 1000 dollar per inch kosten

Geschreven door
Geplaatst op13 mei 2011, 16:25 Categorie3D tv's

Vorige maand kwamen we al met het nieuws dat Bang & Olufsen een nieuwe 3D plasma TV zou lanceren, de BeoVision 4-85, en de fabrikant heeft er in de VS nu ook aan prijskaartje aangehangen. De TV is maar liefst 85 inch groot en gaat voor elke inch 1.000 dollar kosten. Kortom, 85.000 dollar voor een zeer chique en indrukwekkende 3D TV.

Daar krijg je dan volgens B&O wel de beste plasma TV in de markt voor, met geïntegreerde center speaker, automatisch in hoogte verstelbare en in een hoek plaatsbare voet, een modern design en alle multimedia functies en beeldtechnieken die er in de markt te vinden zijn. Voor wie dit binnen het budget ligt lijkt me het de perfecte TV.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.