Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

AUO’s 71 inch ultra-wijde 3D LCD TV

Geschreven door
Geplaatst op10 mei 2011, 13:26 Categorie3D lcd

We hebben 3D TV’s gezien van 75 inch en we hebben ultra-wijde 21:9 3D TV’s gezien, maar we hebben tot nu toe nog geen 70 inch+ 3D TV gezien die ook nog eens het 21:9 formaat heeft. AUO is een Chinese fabrikant die dit gat in de markt heeft opgevuld met een indrukwekkend display.

AUO’s 71 inch 21:9 3D LCD TV is de grootste ter wereld (in zijn categorie) en maakt gebruik van de passieve 3D techniek en een 240Hz beeldtechniek. Engadget heeft de TV kort mogen uitproberen en volgens hen is het een verrassend comfortabele en effectieve ervaring. AUO heeft laten weten dat de productie van deze TV in China opgepakt zal worden door TCL, maar over wereldwijde distributie hebben we nog niks gehoord. De enige optie voor nu is importeren wanneer de TV vanaf augustus uit de TCL fabrieken rolt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.