Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

ViewSonic VPD31 3D converter voegt een extra dimensie toe aan jouw projector

Geschreven door
Geplaatst op4 april 2011, 18:20 Categorie3D Accessoires

ViewSonic heeft een nieuwe zogenaamde ‘3D processing box’ gelanceerd die belooft al je Blu-ray, TV en PS3 content in 3D weer te geven op haar 3D DLP projectoren. De ViewSonic VPD31 processor – gecombineerd met de PDG-250 3D brillen – heeft twee HDMI 1.4a ingangen en een HDMI 1.3 uitgang om het apparaat aan een van de 3D-Ready DLP Link 3D/120Hz projectoren van de fabrikant te hangen.

De brillen zouden volgens ViewSonic minimaal 44 uur mee moeten gaan en kunnen opgeladen worden via een standaard miniUSB poort aan de onderzijde. Ze werken op een afstand tot 12 meter en moeten lichter zijn dan de vorige generatie. De ViewSonic VPD31 is in de UK geprijsd op omgerekend 340,00 euro. Wanneer het systeem naar Nederland komt is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.