Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Shrek 3D collectie cadeau bij Samsung 3D Blu-ray spelers en home cinema sets

Geschreven door
Geplaatst op27 april 2011, 16:48 Categorie3D Blu-ray

Samsung gaat in Nederland de druk opvoeren om zo de concurrentie nog verder achter zich te laten. Wie nu namelijk een Samsung 3D Blu-ray speler of 3D home cinema set koopt, krijgt een 3D box met de complete collectie Shrek films cadeau. Deze box met Shrek 1 tot en met 4 op 3D Blu-ray heeft een winkelwaarde van 99,00 euro en is alleen via deze Samsung actie te verkrijgen. De actie loopt tot en met 19 juni. Ook degenen die nog geen 3D TV hebben, kunnen al van Shrek genieten: de 3D Blu-ray films zijn ook gewoon in 2D te bekijken.

De Shrek-actie geldt voor de Samsung Blu-ray spelers vanaf het type BD-D6500 en de Samsung Home Entertainment Systems vanaf het type HT-D5200. Degene die voor de Blu-ray speler BD-D5500 kiest, ontvangt Cats en Dogs op 3D Blu-ray cadeau.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.