Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Samsung geeft in de VS flinke kortingen op 3D brillen

Geschreven door
Geplaatst op7 april 2011, 15:21 Categorie3D Accessoires

Een groot probleem bij de verkoop van 3D TV’s is altijd de volgende vraag die de consument zichzelf stel; wat kost het extra om 3D brillen bij deze TV te krijgen? Samsung heeft hier in de VS een aantrekkelijk antwoord op gegeven voor haar 2011 3D TV series.

Bij de hogere 3D TV series (D7000 en hoger) krijg je namelijk standaard twee 3D brillen gratis meegeleverd, als onderdeel van een 3D Starter Kit. Mocht je er daarnaast nog extra willen hebben om het hele huishouden van de 3D ervaring te laten genieten, dan kost je dit maar 50 dollar extra voor een extra bril. De originele prijs van de Samsung 3D bril lag op zo’n 120 dollar.

Samsung heeft deze promotie doorgevoerd om de acceptatie van 3D – en natuurlijk de verkoop van haar eigen 3D TV’s – een impuls te geven. We moeten nog afwachten of Samsung in Nederland met een soortgelijke actie komt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.