Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Philips lanceert 3D Blu-ray home cinema systemen met Smart TV

Geschreven door
Geplaatst op21 april 2011, 12:19 Categorie3D Blu-ray

Philips komt dit jaar met drie nieuwe home cinema systemen met 3D Blu-ray weergave. De 3D home cinema lijn bestaat uit de SoundHub 9000 serie, een 2.1-systeem met titanium tweeters; de SoundHub 7000 serie, een 2.1-systeem met speakers in aluminium en glas; en het Immersive Sound 5.1 home cinema systeem uit de 5000 serie, met gebogen 3D speakers.

Al deze systemen zijn het resultaat van de laatste ontwikkelingen van Philips op het gebied van interactief entertainment: Smart TV. Alle home cinema systemen zijn voorzien van één van de meest uitgebreide Smart TV pakketten waarmee je via een interactieve mediaportal muziek, foto’s en video’s kunnen kunt streamen vanaf tablet pc, smartphone of laptop.

Philips SoundHub 9000 en 7000 series

De SoundHub serie is ontworpen om tegemoet te komen aan de verwachtingen van de thuis bioscoopervaring van gebruikers. Het systeem is volgens Philips ideaal voor het beluisteren van muziek en bovendien compleet draadloos zodat er geen wirwar aan kabels en luidsprekers in de huiskamer te zien is. Het Philips SoundHub 2.1 bestaat uit twee luidsprekers, een subwoofer en een ingebouwde 3D Blu-ray speler. Het 2.1 systeem heeft speakers met titanium tweeters voor een helder geluid zonder vervorming, een compacte vormgeving en beschikt over meerdere connectiviteitsmogelijkheden.

De SoundHub 7000 serie beschikt over zachte koepeltweeters. De luidsprekers geven scherpe middentonen en hoge tonen weer die de helderheid van het geluid ten goede komt. De tweeters worden in beide modellen bijgestaan door de Klasse-D versterker van Philips, speciaal ontwikkeld zodat de originele geluidsbron een grotere accuraatheid van het audiosignaal oppakt.

De SoundHub 9000 beschikt over een ingebouwd dock voor iPod of iPhone. De SoundHub 7000 serie beschikt over een afzonderlijk dock voor iPod en iPhone.

Dankzij de WiFi verbinding en de functie Smart TV krijg je gemakkelijk toegang tot NetTV, met een ruime selectie van applicaties, waaronder video-on-demand diensten, bediening op afstand via smartphone en een eenvoudige uitwisseling van content thuis via DLNA.

Philips Immersive SoundHub 5000 serie

Het nieuwe Philips Immersive Sound home cinema systeem van de 5000 serie vormt volgens Philips het centrale entertainment element in iedere huiskamer.

De dynamische driedirectionele, gebogen luidsprekers met een vermogen van 1000 W RMS verspreiden het geluid uniform in de hele ruimte waardoor het lijkt of je deel uitmaakt van de film. Op deze set kun je alle soorten entertainmentcontent afspelen, zoals Full HD 3D Blu-ray en content op je pc, die gestreamd kan worden via de ingebouwde verbinding met het DLNA netwerk. Qua audio kan de SoundHub 500 serie omgaan met Dolby TrueHD, DTS-HD formaten en Philips heeft de DoubleBASS-technologie toegevoegd voor vollere en rijkere bassen.

Het 3D Blu-ray home cinema systeem beschikt over aanraaktoetsen voor een eenvoudige toegang tot je content. Bovendien kunnen de achterluidsprekers draadloos worden gebruikt wat plaatsing in de kamer wat vergemakkelijkt. Ook dit systeem beschikt over Wifi en Smart TV functionaliteit voor toegang tot NetTV.
vergelijk

Bekijk ons 2011 3D TV overzicht voor alle directe links
naar de beste 3D TV’s van 2011

Bekijk ons 3D TV kopen overzicht voor links naar alle
winkels waar je 3D apparatuur kunt kopen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.