Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

NVIDIA maakt 3D video beschikbaar op het internet

Geschreven door
Geplaatst op13 april 2011, 11:58 Categorie3D Accessoires

NVIDIA wil met de lancering van haar nieuwe 3DVision Plugin 3D videomateriaal toegankelijk maken op het internet. Gisteren onthulde NVIDIA de plugin die gebruik maakt van de Siverlight code en iedereen die een 3D Vision bril, of een vergelijkbaar product, bezit een 3D effect moet bezorgen zoals we dat ook offline kunnen ervaren.

De plugin is vanaf heden beschikbaar en de 3D Vision wordt ondersteund door de meest moderne GeForce grafische kaarten. NVIDIA heeft niet expliciet vermeld wat de ondersteuning van andere platformen is, maar aangezien stereoscopisch 3D als techniek gebruikt wordt is het waarschijnlijk dat ook andere videokaarten en brillen compatibel zijn.

Het gebruik van 3D video op computers wil nog niet echt geaccepteerd worden, mede door de uitdaging om 3D video via het internet binnen te krijgen. Zelfs met de juiste hardware was er nog geen uniforme standaard en is de benodigde bandbreedte zeer groot.
vergelijk

Bekijk ons 2011 3D TV overzicht voor alle directe links
naar de beste 3D TV’s van 2011

Bekijk ons 3D TV kopen overzicht voor links naar alle
winkels waar je 3D apparatuur kunt kopen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.