Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Nieuw: Vergelijk prijzen van 3D TV’s, 3D Blu-ray spelers en 3D home cinema systemen

Geschreven door
Geplaatst op29 april 2011, 21:18 Categorie3D Accessoires

Goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar de laagste prijs voor een 3D TV, 3D Blu-ray speler of 3D home cinema systeem; 3DTV Magazine zal vanaf heden real-time prijsvergelijkingen direct toevoegen aan nieuwsberichten over 3D producten. Zo word je meteen geïnformeerd over de meest actuele prijzen, gegarandeerd up-to-date.

We hebben inmiddels de meeste nieuwsberichten van 2011 bijgewerkt met prijsvergelijkingen. Zo vind je de prijsvergelijkingen al in de Samsung 3D TV line-up, de Panasonic 3D TV line-up en de LG 3D TV line-up voor 2011 en in de reviews van de Panasonic GT30 3D Plasma TV en de Samsung D7000 3D LED TV. Houd vanaf nu onze nieuwsberichten nog beter in de gaten, want ook voor de laagste prijs kun je nu bij 3DTV Magazine terecht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.