Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Mitsubishi Blu-ray spelers met BDXL, 3D en een afstandsbediening met twee gezichten

Geschreven door
Geplaatst op26 april 2011, 12:08 Categorie3D Accessoires

We gaan deze nieuwe Blu-ray spelers van Mitsubishi waarschijnlijk nooit in de winkels zien hoewel ze alle wenselijke features hebben als 3D Blu-ray weergave, interne (3D) opnamen op een HDD, VOD ondersteuning en BDXL ondersteuning. Toch zijn deze spelers interessant aangezien ze een fascinerende afstandsbediening bij zich dragen.

De afstandsbediening van de 3D Blu-ray spelers heeft namelijk twee ‘gezichten’; een voor bediening van de TV en een voor de bediening van de Blu-ray recorder. Een ingebouwde sensor laat het systeem weten welke kant je gebruikt. De DVR-BZ450, DVR-BZ350, en DVR-BZ250 zijn verder grotendeels identiek, afgezien van de opslagruimte welke varieert van 500GB tot 2TB. In Japan komen deze modellen in ieder geval eind volgende maand op de mark.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.