Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

LG kondigt draagbare 3D TV zonder bril aan

Geschreven door
Geplaatst op29 april 2011, 16:23 Categorie3D lcd

Tijdens de CES 2011 vingen we er al wat over op, maar LG heeft tijdens de 2011 National Association of Broadcasters Show in Las Vegas haar mobiele digitale 3D TV aangekondigd. Het unieke van deze TV is dat hij in de palm van je hand past, 3D beelden kan weergeven zonder het gebruik van een bril en dat je zelfs je sociale netwerken erop kan bijhouden.

De kleine 3D TV kan digitale (3D) TV signalen uit de ether ontvangen – schijnbaar zelfs als je 200km/u rijdt – en weergeven in 2D en autostereoscopisch 3D. De ‘Tweet TV’ applicatie van LG moet Tweets live weergeven op het mobiele apparaat, terwijl je naar een TV uitzending kijkt. Verder moeten er ook video-on-demand diensten en andere social networks beschikbaar zijn voor het apparaat.

Of en wanneer de mobiele 3D TV van LG naar Europa komt is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.