Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Wat als er in Nederland 3D TV kanalen waren?

Geschreven door
Geplaatst op14 maart 2011, 21:28 Categorie3D Onderzoeken

‘Wat als?’ is altijd leuk om te vragen en levert vaak een mooie toekomstvisie op. Bij deze dan de vraag ‘Wat als er in Nederland een aantal 3D TV kanalen waren?’ Zou jij dan hiervoor een 3D TV kopen? Zou jij zo vaak mogelijk deze 3D TV kanalen kijken in plaats van de normale 2D kanalen?

Nederland is nog lang niet zo ver en de vraag is zelfs of Nederland dit wel wil. Natuurlijk, er zijn wel een klein aantal demo kanalen in 3D (via satelliet en digitaal), maar echte 3D zenders zijn er nog niet. De infrastructuur is nog niet klaar en de zenders geloven er nog niet in, maar wat als – of wanneer – dit wel het geval is? Laat ons in onderstaande poll weten hoe jij hierover denkt. Hoe zie jij de toekomst van 3D TV uitzendingen in Nederland?

[poll id=”7″]

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.