Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Sharp presenteert BD-HP25S en BD-HP35S 3D Blu-ray spelers

Geschreven door
Geplaatst op5 maart 2011, 11:57 Categorie3D Blu-ray

Sharp komt dit jaar met twee nieuwe 3D Blu-ray spelers, de BD-HP25S en de BD-HP35S. Deze spelers beschikken naast 3D ondersteuning ook over een draadloze netwerkaansluiting, internet portal, DLNA en DivX Plus HD weergave. Volgens Sharp passen deze modellen perfect bij de nieuwe 2011 LCD TV line-up van het merk.

Op de 3D Blu-ray spelers kunnen zowel CD’s, DVD’s, Blu-ray discs en 3D Blu-ray discs afgespeeld worden. Ook kun je via de USB aansluiting onder andere AVCHD, DivX Plus HD, JPEG en MP3 bestanden weergeven. Zowel de BD-HP25S als de BD-HP35S beschikt over twee USB poorten; een aan de voorzijde en een aan de achterzijde. SD content zal via upscaling naar een HD resolutie gezet worden, mits aangesloten via HDMI.

Via Wifi kun je direct verbinding maken met het internet en hierdoor via de internet portal van Sharp toegang krijgen tot onder andere video-on-demand materiaal, games, YouTube, weer en nieuws, en nog veel meer. Beide spelers kunnen ook communiceren met andere DLNA gecertificeerde apparaten om zo media bestanden draadloos te streamen naar de Blu-ray spelers.

De BD-HP25S en BD-HP35S zijn vanaf april 2011 te koop voor een adviesprijs van respectievelijk 169,00 en 199,00 euro.


vergelijk

Bekijk ons 2011 3D TV overzicht voor alle directe links
naar de beste 3D TV’s van 2011

Bekijk ons 3D TV kopen overzicht voor links naar alle
winkels waar je 3D apparatuur kunt kopen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.