Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Samsung onthult lijn TV accessoires met 3D brillen op sterkte en de TwinView Touch Control

Geschreven door
Geplaatst op24 maart 2011, 19:43 Categorie3D Accessoires

Samsung brengt een eigen lijn TV accessoires uit met onder andere 3D designbrillen op sterkte, ’s werelds lichtste 3D bril, een draadloze oplader en een touchscreen afstandsbediening. Omdat Samsung, naar eigen zeggen, de best mogelijke 3D kijkervaring wil geven, heeft het merk het ontwerp van haar 3D brillen vernieuwd.

De nieuwe 3D active shutter brillen met Bluetooth bieden volgens Samsung maximale beeldkwaliteit, dragen prettig en hebben een aantrekkelijk design. Met een gewicht van minder dan 270 gram zijn de brillen 25% lichter dan de voorgangers en daarmee de lichtste ter wereld. Kijkers die een bril dragen, kunnen bij Samsung een 3D designbril op sterkte bestellen. Zij hoeven dus geen twee brillen meer op te zetten, wanneer zij 3D beelden willen bekijken.   

De TwinView Touch Control van Samsung wordt bijna volledig via het touchscreen bedient. In combinatie met een Samsung TV kun je op het 3 inch grote LCD display TV blijven kijken als je een drankje haalt, zodat je bijvoorbeeld geen moment van een sportwedstrijd hoeft te missen. Als de Touch Control is aangesloten op het draadloze thuisnetwerk geeft de afstandsbediening ook toegang tot apps, zoals Facebook, Skype, Twitter en YouTube, zelfs als de TV uit staat.  Een QWERTY toetsenbord verschijnt, zodra je teksten wilt invoeren.

Tot slot brengt Samsung haar eerste draadloze oplader voor televisieaccessoires uit. Deze lader kan vier 3D brillen opladen.

De Samsung Smart TV’s en line-up TV-accessoires zijn per direct in Nederland verkrijgbaar.

 • Delen:

Reacties

 1. Ron
  30 juli, 2011 om 22:43

  Maar waar is ie dan te koop, zie hem nergens staan. Heb zelf een Samsung 8000 maar wilm deze er graag bij hebben

  Gr

  • simon
   01 april, 2012 om 17:27

   wil ik ook wel weten

 2. Robin
  02 april, 2011 om 14:16

  Als de prijs van de remote een beetje schappelijk is dan is het een no brainer, erg mooi.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.