Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Samsung lanceert nieuwe BD-D7500 en BD-D7000 3D Blu-ray spelers

Geschreven door
Geplaatst op24 maart 2011, 20:23 Categorie3D Blu-ray

Samsung heeft vandaag naast haar nieuwe 3D home cinema line-up voor 2011 ook haar 3D Blu-ray speler line-up voor 2011 bekend gemaakt. Deze line-up bestaat ui de dunste Blu-ray speler ter wereld, de BD-D7500, en de minimalistische BD-D7000.

De nieuwe line-up 3D Blu-ray spelers van Samsung met DLNA brengt webbased content en Apps naar elke TV. Ook kunnen de 3D Blu-ray spelers 2D videobeelden omzetten naar 3D. De nieuwe modellen zijn ontworpen volgens Samsung´s stijlvolle 3S concept, dat staat voor symmetrie, slank en slot-in. Het ontbreken van bewegende delen bij de slot-in methode voor het laden van discs maakt de spelers stiller en sneller dan spelers met een lade. De Smart Blu-ray features, zoals AllShare en Samsung Apps, geven je toegang tot de content die je wilt zien of delen.

De Samsung BD-D7500 is met een hoogte van 2,29 cm ’s werelds dunste Blu-ray speler, die je zelfs zonder kwaliteitsverlies aan de muur kunt hangen. Volgens Samsung haal je met haar innovatieve videoprocessor, baanbrekende algoritmes voor beeldverbetering en verschillende HD-codecs het beste beeld uit je TV. Met een opstarttijd van slechts drie seconden heeft Samsung de opstarttijd van de gemiddelde Blu-ray speler met 80% verminderd. Ultra Fast Play maakt van de Samsung BD-D7500 één van de snelste Blu-ray spelers op de markt.

De BD-D7000 heeft een minimalistisch design. Het verborgen slot voor het laden van discs komt omhoog vanuit het midden van de speler. De zilverkleurige behuizing geeft de compacte, vierkante BD-D7000 een designuitstraling. Qua specificaties vertoont de BD-D7000 veel gelijkenis met de BD-D7500 en biedt daarmee ook de nieuwste technologieën van Samsung.


vergelijk

Bekijk ons 2011 3D TV overzicht voor alle directe links
naar de beste 3D TV’s van 2011

Bekijk ons 3D TV kopen overzicht voor links naar alle
winkels waar je 3D apparatuur kunt kopen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.