Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Philips lanceert 5000 en 7000 serie 3D Blu-ray spelers

Geschreven door
Geplaatst op8 maart 2011, 22:33 Categorie3D Blu-ray

Philips heeft voor 2011 drie nieuwe Blu-ray spelers gelanceerd; Het 3000 serie instapmodel en de twee 3D Blu-ray spelers, de 5000 en de 7000 serie. Zowel de 5000 als de 7000 serie Blu-ray speler maken gebruik van de nieuwe Smart TV functionaliteit van Philips waarmee je muziek en video kunt streamen vanaf meerdere apparaten en toegang krijgt tot on-demand materiaal via Net TV.

Andere features voor de twee 3D Blu-ray spelers zijn onder meer geintegreerde Wifi, HD audio decoding, DLNA ondersteuning en smartphone bediening. De 7000 serie Blu-ray speler bevat ook Philips’ meest recente CinemaPerfect HD beeld verwerkingstechnologie, welke voor een grote vooruitgang qua beeldkwaliteit moet zorgen.

De 3000 serie Blu-ray speler is voor de lagere budgetten en krijgt het Wifi-ready certificaat, kan HD audio decoderen, heeft DLNA ondersteuning en een USB input. Alle drie de spelers zijn DivX Plus HD gecertificeerd en beloven een breed scala aan audio en video formaten te kunnen afspelen.

Zodra de exacte model nummers, de release data en de prijzen bekend zijn zullen we deze toevoegen.
vergelijk

Bekijk ons 2011 3D TV overzicht voor alle directe links
naar de beste 3D TV’s van 2011

Bekijk ons 3D TV kopen overzicht voor links naar alle
winkels waar je 3D apparatuur kunt kopen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.