Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Penthouse 3D TV kanaal van start in Europa

Geschreven door
Geplaatst op1 maart 2011, 15:40 Categorie3D Films

Vanaf vandaag, 1 maart, kun je Penthouse voortaan in 3D ontvangen via de Astra satelliet. Het 3D adult kanaal zal volgens Penthouse gevuld worden met 100 procent Full HD 3D content, maar we gaan er vanuit dat dit gewoon in Half 3D uitgezonden wordt, zoals de andere 3D TV zenders. Penthouse heeft sinds afgelopen zomer alle content in 3D gedraaid ter voorbereiding op deze lancering dus we verwachten geen tekort voor diegenen die graag wat meer diepte in adult entertainment terugzien.

Penthouse 3D gaat dagelijks van 23.00 uur ’s avonds tot 5.00 uur ‘s ochtends uitzenden via ASTRA 23.5 Oost (11778.00MHz, verticaal) voor versleutelde distributie naar televisie aanbieders in Europa.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.