Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Marchon3D kondigt 3D brillen op sterkte aan

Geschreven door
Geplaatst op21 maart 2011, 12:08 Categorie3D Accessoires

De laatste keer dat we over Marchon3D spraken was toen zij samen met Calvin Klein een nieuwe set 3D designer brillen ontwikkelden. Marchon3D is nu terug met een aankondiging van nieuwe 3D brillen, speciaal gemaakt voor de mensen die een bril op sterkte hebben.

De 3D brillen zijn zogenaamde ‘clip-on’ designs die op een frame kunt plaatsen. De Marchon3D Ultraclips moeten volgens Marchon3D de best mogelijke 3D ervaring bieden aan diegenen die een bril dragen. De Ultraclips bevatten gepolariseerde M3D lenzen en er zitten micro-magneten op het frame op de clip-on bril op zijn plaats te houden. De brillen kunnen als 3D bril en als gewone zonnebril gebruikt worden. Alleen via de opticien (voorlopig alleen in Amerika) kunnen de Ultraclips gekocht worden. De clip-on en het frame worden verkocht voor een prijs tussen de 99 en 104 dollar.

Let wel; Deze brillen zijn alleen geschikt voor passieve 3D TV’s en bioscoop 3D voorstellingen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.