Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

LG Display gaat passieve 3D TV panelen aan Sony verkopen?

Geschreven door
Geplaatst op10 maart 2011, 16:57 Categorie3D lcd

LG Display, de LCD fabrikant gesticht door LG, is in gesprek om Sony te voorzien van passieve 3D TV schermen. Reuters bericht dat de twee partijen in gesprek zijn voor het gebruik van de FPR 3D technologie, welke LG al toonde tijdens de CES 2011 in Las Vegas.

Als de deal kortgesloten mocht worden zal dit LG een flinke boost geven in de promotie van haar passieve 3D technologie en ook zal de fabrikant op gelijke voet komen met Samsung, welke momenteel ongeveer 60 procent van de 3D markt in handen heeft.

De twee Koreaanse fabrikanten spelen niet altijd een aardig spelletje wanneer het aankomt op elkaars 3D technologie. Samsung, groot voorstander van de active shutter 3D technologie, heeft recentelijk gezegd dat de 3D FPR technologie dezelfde 3D technologie is als die we hadden in 1935 en dat het vol met beeldkwaliteit problemen zit. Het enige voordeel zou volgens Samsung in de kosten zitten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.