Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Als er 3D TV kanalen waren zouden we een 3D TV kopen en zo vaak mogelijk kijken

Geschreven door
Geplaatst op21 maart 2011, 18:41 Categorie3D Blu-ray

Een week geleden vroegen wij ons af; wat als er in Nederland 3D TV kanalen waren? Zou jij hier een 3D TV voor kopen en zou jij deze kanalen zo vaak mogelijk bekijken? Na een week zijn er een hoop stemmen binnengekomen en de conclusie is dat jullie er zeker een 3D TV voor zouden aanschaffen en als je deze al hebt zou je zeker naar de 3D TV kanalen kijken.

Ruim 43 procent van de stemmers zegt 3D TV kanalen als belangrijk te zien en er zo vaak mogelijk naar te kijken. Wanneer er nog geen 3D TV aangeschaft is wordt dat wanneer er 3D TV kanalen zijn wel gedaan. Ruim 14 procent zou er nog over na willen denken en de aanschaf van een 3D TV af laten hangen van voldoende aanbod van 3D TV zenders. 20 procent geeft aan hun 3D TV echt puur te hebben voor het bekijken van 3D Blu-ray films. Bekijk na de break de volledige resultaten.

[poll id=”7″]

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.