Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Samsung demonstreert nieuwe 3D Smart TV zonder duizeligheid

Geschreven door
Geplaatst op19 februari 2011, 0:49 Categorie3D Accessoires

Samsung heeft in Korea haar nieuwste 3D TV gedemonstreerd. De zogenaamde Smart TV komt met een volledig pakket aan interactieve features en media/informatie via de Samsung Smart Hub. Je kunt hiermee niet alleen video-on-demand diensten gebruiken, maar ook programma’s als Skype, GTalk, YouTube en je krijgt toegang tot media die je opgeslagen hebt op externe apparaten of in je eigen netwerk (DLNA).

Daarnaast is het met de nieuwste Smart TV series mogelijk om je TV direct te bedienen met een Samsung Android smartphone of je Galaxy Tab tablet. Tijdens de demonstratie gaf Samsung nogmaals aan dat de nieuwe 3D TV series nieuwe active shutter 3D brillen bevatten die verbeterd zijn op duizeligheid en oog moeheid te verminderen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.