Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Panasonic lanceert DT35 3D LED TV serie exclusief in Europa

Geschreven door
Geplaatst op15 februari 2011, 20:33 Categorie3D lcd

Tijdens de CES 2011 hebben we al een mooie preview gekregen van wat ons te wachten staat in de 2011 3D line-up van Panasonic, maar vandaag heeft merk officiële details voor de Europese modellen bekend gemaakt. Het grote nieuws is dat er naast de reeds aangekondigde DT30 3D LED TV serie (afgebeeld) ook nog een tweede 3D LCD TV serie aankomt, genaamd de DT35, exclusief in Europa.

Beide nieuwe series (Panasonic’s eerste 3D LCD/LED TV’s) bestaan uit een 32 inch en een 37 inch model en ze vooral gericht op gamers. Beide series maken gebruik van LED achtergrondverlichting met 400Hz techniek, een 178 graden kijkhoek, en de Viera Connect internet portal. De technische specificaties van de twee series lijken hetzelfde, maar de DT35 heeft een zeer slank, titanium design.

We kennen Panasonic natuurlijk van de plasma TV’s en het merk heeft ook altijd gezegd dat plasma de betere techniek is voor 3D, maar volgens Panasonic zijn ook de LCD TV’s nu beter dan die van de concurrentie door het nieuwe IPS paneel. Natuurlijk blijft plasma wel de belangrijkste keuze voor Panasonic wanneer het aankomt op grotere formaten.

Panasonic DMP-BD75 Blu-ray speler

Ander nieuws is dat Panasonic dit jaar maar één 2D Blu-ray product op de markt zal brengen in de vorm van de DMP-BD75 Blu-ray speler. De rest van de 2011 Blu-ray line-up is compleet 3D, zo ook de home cinema systemen.


vergelijk

Bekijk ons 2011 3D TV overzicht voor alle directe links
naar de beste 3D TV’s van 2011

Bekijk ons 3D TV kopen overzicht voor links naar alle
winkels waar je 3D apparatuur kunt kopen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.