Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Marmitek lanceert Connect420 HDMI switch met 3D ondersteuning

Geschreven door
Geplaatst op2 februari 2011, 23:53 Categorie3D Accessoires

Marmitek komt met een nieuwe HDMI switch, de Connect420, welke volledige ondersteuning biedt voor het doorsturen van 3D signalen in Full HD resolutie. Via de HDMI switch kun je meerdere met HDMI uitgeruste apparaten aansluiten op één enkele HDMI aansluiting van een TV of receiver.

De Marmitek Connect420 heeft 5 HDMI ingangen en 1 HDMI uitgang. Op deze manier kun je met één kabel je TV voorzien van een Full HD (3D) signaal van meerdere apparaten in je home cinema systeem. Naast 3D ondersteuning in alle formaten ondersteunt de Connect420 volgens Marmitek ook DVI, HDCP, CEC, Lipsync, standards EDID, Deep Color (36bit), x.v.Color, en HD audio formaten als Dolby True HD & DTS HD.

De Connect420 is van heden te koop voor een adviesprijs van 99,95 euro.

Koop nu een high-end RU Connected HDMI kabel

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.