Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Hasbro komt met speciale Transformers 3D maskers met 3D bril

Geschreven door
Geplaatst op23 februari 2011, 23:27 Categorie3D Accessoires

Speelgoed fabrikant Hasbro heeft speciale 3D maskers onthuld in de vorm van de Transformers karakters waarmee je echt de blits zult maken in de bioscoop. De maskers bevatten een echte RealD 3D bril waarmee in de bioscoop naar een 3D film gekeken kan worden. Zelfs het kind in ons staat nu wel op!

De maskers komen in twee varianten; een in de vorm van het Transformers karakter Bumblebee en een als Optimus Prime. De maskers worden uitgebracht ter gelegenheid van de derde film in de Transformers reeks; Transformers: Dark of the Moon. Voorlopig hebben we nog niet kunnen achterhalen of de maskers ook naar Nederland komen, maar wij zien het al voor ons in de bioscoop in ieder geval. De vraag is wel of de maskers ook in meerdere maten komen..

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.