Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Denon lanceert DBP-2012UD 3D Blu-ray speler

Geschreven door
Geplaatst op1 februari 2011, 20:19 Categorie3D Blu-ray

Denon UK heeft een nieuw model 3D Blu-ray speler aan haar line-up toegevoegd, de DBP-2012UD. De speler is zit in het middensegment van de Denon 3D Blu-ray lijn met een prijs van omgerekend 880,00 euro. In maart moet de DBP-2012UD in de UK op de markt komen.

De DBP-2012UD is de vervanger van de DBP-2011UD en is een universele speler die ook 3D Blu-ray, SACD en DVD-Audio discs kan afspelen. De speler is ook DLNA gecertificeerd voor streaming van bestanden in je thuisnetwerk. In de lenten van 2011 moet een firmware update ook streaming direct van YouTube mogelijk maken.

Een hoge kwaliteit DAC (Digitaal Analoog Converter) en video processor zijn volgens Denon te vergelijken met de hardware in de high-end modellen van het merk. Daarnaast vind je ook een twee-kanaals input, 7.1-kanaals output en HDMI aansluitingen terug op de speler. Natuurlijk worden ook alle HD audio formaten ondersteund, net als BD-Live met een intern geheugen van 1GB. Media bestanden die ondersteund worden zijn onder meer DivX Plus HD, MP3 en WMA.

De Denon DBP-2012UD is vanaf maart in de UK te koop in een zwarte of zilveren uitvoeren voor omgerekend 880,00 euro. Wanneer het model in Nederland uitgebracht wordt en voor welke exacte prijs is nog niet bekend.
vergelijk

Bekijk ons 2011 3D TV overzicht voor alle directe links
naar de beste 3D TV’s van 2011

Bekijk ons 3D TV kopen overzicht voor links naar alle
winkels waar je 3D apparatuur kunt kopen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.