Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Video: Man ontwikkelt bril-vrije 3D techniek, met een knip(per)oog

Geschreven door
Geplaatst op16 januari 2011, 14:57 Categorie3D lcd

We willen allemaal wel een 3D TV die zonder het gebruik van een 3D bril werkt en ook nog eens hoge kwaliteit biedt, nietwaar? Nou.. deze beste man, Francois Vogel’s, heeft een manier gevonden om die vervelende brillen van deze aarde te doen verdwijnen en hij is klaar om de bril-vrije 3D TV revolutie te beginnen!

Je hebt voor deze techniek dan wel een 120Hz monitor nodig, maar dat is vandaag de dag toch wel nodig. De rest wordt allemaal rechtstreeks naar je ogen toegestuurd. Hierboven zie je deze verbazingwekkende nieuwe techniek en als je goed kijkt zie je ook ergens een elf en een kabouter… Je zal nooit met hetzelfde naar 3D kijken, dat beloven we..

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.