Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Oppo presenteert BDP-95 3D Blu-ray speler

Geschreven door
Geplaatst op24 januari 2011, 18:38 Categorie3D Blu-ray

Oppo heeft een nieuw topmodel Blu-ray speler gepresenteerd, de BDP-95. Deze nieuwe 3D Blu-ray speler moet de audiofielen onder ons zien te behagen met zijn 7.1 analoge audio outputs en een nieuwe ESS Sabre32 digitaal-naar-analoog converter.

De BDP-95 is het nieuwe vlaggenschip model van Oppo en de grotere broer van de BDP-93. Alles is volgens Oppo in het werk gesteld om de audio ervaring van de nieuwe speler zo optimaal mogelijk te maken. Hiervoor heeft de fabrikant de ESS Sabre32 DAC toegevoegd, maar ook kun je muziek uitsturen via HDMI, optische of digitaal coaxiale outputs. De hoogwaardige Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio formaten worden ook ondersteund.

Oppo geeft aan dat de nieuwe Blu-ray speler een sterkere en robuustere lineaire toevoer heeft met een torodial transformer die voor minimale ruis en jitter moet zorgen. Ook zijn de analoge outputs gabalanceerd om de optimale prestatie te waarborgen. Mocht je het willen kun je ook nog DVD-Audio of SACD discs afspelen.

Qua beeld kan de BDP-95 DVD content upscalen naar Full HD resolutie en Blu-ray films worden vanzelfsprekend in Full HD resolutie afgespeeld. De speler ondersteunt ook 3D weergave en bevat internet diensten als Blockbuster on demand en Netflix (afhankelijk van de regio waar je woont).

Vanaf februari/maart moet de BDP-95 beschikbaar zijn. Over de prijs is nog niks bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.