Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Meld je aan bij onze Facebook pagina en krijg de 3DTV Informatie Gids 2010 gratis!

Geschreven door
Geplaatst op11 januari 2011, 23:22 Categorie3DTV Magazine


2011 is weer begonnen en wel met een groot aantal nieuwe producten, technieken en ontwikkelingen. Onder deze ontwikkelingen valt ook 3D. Zal dit jaar 3D dan eindelijk geaccepteerd worden in de huiskamer? Vorig hebben wij een 3DTV Informatie Gids uitgegeven. Deze gids, met alle informatie over 3D in 2010, kun je nu gratis toegestuurd krijgen wanneer je jezelf aanmeld voor onze Facebook pagina.

In de 3DTV Informatie Gids vind je onder andere nieuws over accessoires, de beste 3D technieken, de beste 3D reviews, een uitleg wat 3D exact is, wat 3D-Ready inhoudt en wat je allemaal nodig hebt voor de perfecte 3D ervaring in de huiskamer. Meld je nu dus snel aan voor onze Facebook pagina en we sturen je de informatie gids zo snel mogelijk toe.*

*Stuur na je aanmelding voor de Facebook pagina ons een email met je Facebook naam en we sturen je de 3DTV Informatie Gids toe. Je email adres wordt voor geen andere doeleinden gebruikt.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.