In afbeeldingen: Panasonic TX-P65VT30 3D TV

15 januari 2011 1 Minuut 0 Reacties
Panasonic-VT30-1

Hoewel Panasonic haar nieuwe top serie 3D TV's dit jaar tijdens de CES aankondigde, schreeuwde het bedrijf dit niet van de daken in haar showroom stand. Er stond maar één VT30 TV tentoongesteld en daar waren niet eens 3D beelden op te zien. Hij stond ergens achteraf in de stand en toonde beelden waaruit de beeld prestaties niet echt af konden zien. Toch konden we bij dit model wel even rondkijken en wat foto's maken.

De VT30 bevat Panasonic’s nieuwe Infinite Black Pro 2 panel en het one-sheet-of-glass design komt redelijk overeen met de LCD en plasma modellen van LG in 2009. We moeten wel zeggen dat Panasonic beter naar bijvoorbeeld de nieuwe D8000 serie van Samsung had kunnen kijken. In vergelijking met dit model ziet de Panasonic er een beetje saai en gewoontjes uit.

Zelfs de V20 serie van vorig jaar, met het geborsteld metaal design, ziet er beter uit dan dit model. Maar, dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat er geen fantastische TV onder schuil gaat – het is bijna zeker de beste plasma TV op aarde.

Panasonic houdt haar jaarlijkse product presentatie voor Europa altijd in februari – ditmaal ik Londen – dus dan hopen we wat meer van de VT30 te zien.

Panasonic VT30 kopen

Bekijk op onze 3D TV kopen overzicht pagina waar je de Panasonic VT30 kunt kopen.

Reacties (0)