Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

CES 2011: Toshiba’s 4K 3D TV zonder bril prototype

Geschreven door
Geplaatst op5 januari 2011, 21:20 Categorie3D lcd

Toshiba heeft tijdens de CES 2011 haar prototype 4K 3D TV zonder bril getoond. Deze autostereoscopische LCD 3D TV is nog ver weg van massaproductie en dat zie je maar al te goed aan het aluminium frame en de afwerkingen die nog in ontwikkeling is.

De 3D TV kan alleen 2D content weergeven in 4K resolutie, wat voor ons geen probleem is, en de enige demo content was een 3D render van Final Fantasy. De indruk die de TV met 3D content achter liet was volgens de website Engadget indrukwekkend vanuit de drie kijk posities. Natuurlijk zijn drie kijk posities niet iets wat ideaal is voor onze home cinema systemen en de 3D kwaliteit was niet hetzelfde als we gewend zijn van de active shutter 3D techniek, maar het laat wel zien dat Toshiba flinke vooruitgang boekt richting een volledige bril-vrije 3D TV. Nu wachten we nog af wat het gaat kosten..

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.