Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

CES 2011: Toshiba gaat in 2012 grote 3D TV’s zonder bril verkopen

Geschreven door
Geplaatst op6 januari 2011, 21:26 Categorie3D lcd

Toshiba heeft haar woord gehouden door bril-vrije 3D TV’s te verkopen voor het einde van 2010, maar dit waren dan ook maar een 12 inch en 20 inch versie en alleen in Japan. Tijdens de CES heeft Toshiba laten weten dat het druk bezig is met de ontwikkeling van autostereoscopische 3D TV’s van een groot formaat en in 2012 zouden de eerste op de markt moeten verschijnen.

Op de CES toont het merk al een 56 inch en 65 inch 4K prototype 3D TV zonder bril. De modellen voor 2012 zouden groter dan 40 inch zijn. Volgens Toshiba zijn die 3D TV’s ook niet alleen voor de Japanse markt, maar ook voor Amerika, Europa en China. Helaas kon het merk weinig zeggen over de prijscategorie.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.