Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

CES 2011: Sony brengt BDP-S780, BDP-S580 en BDP-S480 3D Blu-ray spelers

Geschreven door
Geplaatst op7 januari 2011, 0:17 Categorie3D Blu-ray

Na de bekendmaking van haar 3D TV line-up voor 2011 heeft Sony ook haar nieuwe 3D Blu-ray spelers voor komend jaar gepresenteerd. Er zijn vier nieuwe spelers voor 2011: De BDP-S380, BDP-S480, BDP-S580 en de BDP-S780.

Het instapmodel, de BDP-S380 is de enige pure 2D speler uit het rijtje, maar bevat wel internet mogelijkheden en een USB verbinding. De De BDP-S480 en BDP-S580 zijn beiden 3D-Ready en de laatstgenoemde heeft ingebouwde Wifi (DLNA gecertificeerd) als extra voordeel. Met een optionele USB adapter kunnen ook de andere Blu-ray spelers met Wifi (DLNA) uitgerust worden. Alle drie de modellen hebben de Bravia Internet Video internet portal waarmee je video en muziek on demand kunt opvragen via verschillende diensten.

Ook heeft Sony tijdens de CES haar topmodel, de BDP-S780, aangekondigd. De BDP-S780 heeft als extra features Skype video chat (wanneer een camera is aangesloten) en Homeshare Wifi mogelijkheden via DLNA. Ook kan de BDP-S780 2D materiaal omzetten naar gesimuleerd 3D materiaal. Lees hier meer over de BDP-S780.

iPhone en Android afstandsbedienings-app

Met gratis iPhone en Android apps kan je zelfs je smartphone als afstandsbediening gebruiken. Gebruik je smartphone om de instellingen van je Blu-ray-speler aan te passen, als toetsenbord als je online gaat of om te zoeken met de uitgebreide zoekmogelijkheden

Zoek online video’s met de Bravia Internet portal

Video Cross Search of zoek naar gerelateerde informatie op Twitter of Wikipedia. Met Video Search heb je snel en gemakkelijk toegang tot de Gracenote-database, waar je informatie kan vinden over hetgeen je aan het bekijken bent.

Beschikbaarheid

BDP-S580: vanaf mei 2011
BDP-S480: vanaf april 2011
BDP-S380: vanaf maart 2011

Bekijk in ons 3D TV kopen overzicht waar je de nieuwe Sony 3D Blu-ray spelers kunt kopen.

prijsvergelijking


vergelijk

Bekijk ons 2011 3D TV overzicht voor alle directe links
naar de beste 3D TV’s van 2011

Bekijk ons 3D TV kopen overzicht voor links naar alle
winkels waar je 3D apparatuur kunt kopen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.